‘Taş Kağıt Makas’ sezon finali ile yeniden ekranda

Sıra dışı hafıza yeteneğine sahip Umut’un, alzheimer hastası olan babası ile verdiği hayat mücadelesini konu alan ‘Taş Kağıt Makas’ın sezon finalinin özeti şöyle:

Umut’a kurulan komployla birlikte Emirkıranlar önemli bir koz elde ederler. Bünyamin Emirkıran da hapse girince, iki tarafta durumlar eşitlenir.

HER ŞEY DURUŞMADA ÇÖZÜLECEK

Umut, Harun ve Alev tarafı; komplonun içinden çıkabilmek için beraber hareket ederler. Fakat karşı tarafın hamleleri gittikçe acımasız bir hal almaya başlar. Her şey, son duruşmada çözülecektir. Emirkıranlar’ın ve kirli yapının deşifre edileceği o büyük duruşma…

Duruşmaya hazırlanan Harun ve Umut, önemli bir teklif alırlar. Büyük duruşma yaklaşırken iki taraf için hesaplaşmalar başlar. Sonunda kim kazanır? Büşra Korkmaz cinayetinin faili Fecir mi? Adaleti sağlamak için mahkumluğu bile göze alan Umut mu?

SEZON FİNALİ TEKRARI SALI AKŞAMI EKRANA GELECEK

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Yüsra Geyik, Bülent Seyran, Aytaç Uşun, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’, yayınlanan sezon finali ile 11 Haziran Salı akşamı saat 20.00’de yeniden Kanal D’de ekrana gelecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir