Seda Sayan’ın ‘yaş’ isyanı! ‘Hadi git evine otur’ diyorlar! Ne demek bu?

Seda Sayan, Kral Müzik Youtube kanalına konuk oldu. Çağlar Ökten ile Nisan 2022’de dünyaevine giren sanatçı, özel hayatı ve kariyeri hakkında yöneltilen sorulara dikkat çeken cevaplar verdi.

“BENİ DURURAMAZSINIZ”

“Kariyerinizle ilgili kafanızda bir zaman var mı? Tüm işleri bırakıp, ‘Artık çalışmayacağım’ dediğiniz bir zaman?” sorusuna Seda Sayan, “Hayır yok. Beni durduramazsın çünkü. Ancak ‘Şu tarafı bırakayım da bu tarafa biraz zaman ayırayım’ derim. ‘Yeter artık çekil!’ diye bir söz olamaz. Bu sözü bazı sanatçı arkadaşlarıma da söylediklerini görüyorum, ‘Çekil artık otur!’ diyorlar. Sanatın yaşı olmaz. ‘Yaşın geldi, hadi git evine otur!’ diyorlar. Ne demek bu ya? Ancak yapmışsın sen bir şeyleri, bir yere gelmişsin ‘Hadi git otur!’ diyorlar. Ben daha dur bakalım! Nereye gidiyorum ya? ” yanıtını verdi.

“DAHA YENİ GELDİM BURALARA”

Bu sadece bizde var. Dünyanın hiç bir yerinde böyle bir şey yok. Kaç yaşında insanlar hâlâ sahne showları yapıyor, konserler veriyor. Ayakta alkışlanıyor. Bizde ise ‘Hadi git!’, ‘Hala bıkmadınız mı?’, ‘Doymadınız mı!?’ diyorlar. Evet! Müziğe ve sanata doymadım!. Daha yeni yeni geldim ben buralara.

“BİZİM PİYASADA DA TROLLER VAR”

“Sosyal medyada yazılan eleştirilere takılıyor musunuz? Cevap veriyor musunuz?” sorusu üzerine Seda Sayan, “Eşim Çağlar’dan önce cevap veriyordum. Çağlar’dan sonra cevap vermemeye başladım çünkü kocam ‘Bunlar geçersizdir. Bakma, okuma’ diyor. Bunu öğretti. Bazen yazılanlara cevap vermek istiyorum ama sonra ‘Ben niye kendimi yoruyorum ki? Anlamayacak’ diyorum. Siyasetçiler bu ara çok diline doladı; onun trolleri, bunun trolleri. Bizim piyasada da böyle troller var. Sizi bilerek bazı şeylerin içine çekmeye çalışan troller var sosyal medyada. O yüzden bunlara kanmamak lazım. Bunu Çağlar’la öğrendim” cevabını verdi.

“BİR TEK EVDE SESİM ÇIKMIYOR”

“Evdeki Seda Sayan nasıldır?” sorusuna ise ünlü şarkıcı, “Bir tek benim evde sesim çıkmıyor. Her şeyi eşim Çağlar halleder. Bir bakışımdan aklımdan ne geçtiğini, ne istediğimi çözebilen bir adam. Bizim evde ses çıkmıyor. Bizim oturduğumuz sitenin ismi hayalet site. Kimsenin sesi çıkmıyor” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir