İş Bankası’ndan Girişimcilere Yeni Fırsatlar: Workup Programı Başvuruları Başladı

İş Bankası, Girişimciler İçin Yeni Fırsatlar Sunuyor

TÜRKİYE İş Bankası, ana destekçisi olduğu Workup Girişimcilik Programı’nın 13’üncü dönemi için başvuruların 30 Nisan’a kadar kabul edileceğini duyurdu.

2017 yılından bu yana devam eden Workup Girişimcilik Programı’nın 13’üncü dönemi, farklı bir yaklaşımla hayata geçirilecek. Programın yeni döneminde, dikey bağımsız Workup, tarım teknolojileriyle ilgili Workup Agri, oyun teknolojileri alanındaki girişimleri hızlandırmayı amaçlayan Workup Gaming ve sürdürülebilirlik ile sosyal etki odaklı Workup4Future programları tek çatı altında toplanacak.

Workup’ta ödeme sistemleri, blok zinciri, fintek, yapay zeka, tarım teknolojileri, oyun teknolojileri ve sürdürülebilirlik dikeyinde ürün/hizmet geliştiren teknoloji girişimleri yer alacak.

Programın başvuru ve ilk değerlendirmesi, Entrapeer platformundan yapılacak. Programa seçilecek girişimler, ön değerlendirmenin ardından Workup takımı, Workup mentorları, paydaşlar ve yatırımcıların değerlendirmeleriyle belirlenecek.

  • Alanlarında uzman kişilerden mentorluk,
  • İş Bankası Grubu iştirakleri başta olmak üzere iş birliği,
  • İş Bankası’nın kurucusu ve yatırımcısı olduğu fonlar başta olmak üzere yatırım imkanlarına erişim,
  • Tecrübeli girişimcilerle deneyim paylaşımı, teknik çalıştaylar ve ilham etkinlikleri,
  • İş Kule Workup Alanı’nda ücretsiz ofis imkanı,
  • Ücretsiz bulut sunucu kullanım hakkı ve altyapı destek paketleri,
  • Yurt içi ve yurt dışı fiziki ya da online etkinliklere katılım,
  • Basılı ve dijital mecralarda kendilerini tanıtma olanaklarına sahip olacak.

Girişimcilerin hızlanmalarına ve ölçeklenmelerine yardımcı olan Workup, bugüne kadar 17 bine yakın başvuru aldı, programlardan 150 girişim mezun oldu. Mezun girişimlerin 68’i, farklı yatırımcılardan yaklaşık 38 milyon ABD doları fon sağladı.

Workup’ın yeni dönemi için başvurular, 30 Nisan’a kadar workup.ist üzerinden yapılabilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Related Posts

Elon Musk’ın “Robotaxi”si engele takıldı

Tesla’nın, otonom araç projeleri kapsamında kullanmak üzere “Robotaxi” kelimesi için yaptığı marka tescil başvurusu, ABD Patent ve Marka Ofisi (USPTO) tarafından reddedildi. Kararın gerekçesi, terimin sektörde çok genel ve tanımlayıcı bir ifade olarak kullanılması. Başvurunun “sadece tanımlayıcı” olduğu belirtilerek, Tesla’nın bu kelimeyi ticari marka olarak tescil ettirmesi uygun bulunmadı.

Türkiye’nin sosyal medya tablosu: O uygulama 58.4 milyon kişi ile zirvede

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’deki internet ve sosyal medya kullanımına dair çarpıcı verileri paylaştı. “Dijital 2025 Türkiye Raporu”na dayandırdığı açıklamasında, sosyal medya kullanıcı sayısının 58,5 milyona yükseldiğini belirtti.

Katlanabilir ekranlı iPhone, hangi özellikleriyle diğerlerinden ayrılacak?

Apple’ın halihazırda katlanabilir ekranlı bir iPhone geliştirdiği biliniyor. Telefonla ilgili ayrıntılı bilgiler henüz yokken, bazı özellikleri ortaya çıktı.

Yapay zekaya göre Anneler Günü’nde annenize en az bir kez vermeniz gereken hediye!

Yapay zeka analizleri, bu yıl Anneler Günü’nde en anlamlı hediyenin, alıcısına özel olarak tasarlanmış ve duygusal emek barındıran armağanlar olduğunu gösteriyor.

Yaşayan ilaçlar ve kişiye özel aşılar MIMIC 2025’te tanıtıldı

Bağışıklık sistemi üzerine çalışan dünyaca ünlü bilim insanları, İstanbul’da düzenlenen 6. Uluslararası Moleküler İmmünoloji ve İmmünogenetik Kongresi’nde bir araya geldi.

Dünya İnsansı Robot Oyunları, Pekin’de düzenlenecek

Çin’in ev sahipliğinde düzenlenecek 2025 Dünya İnsansı Robot Oyunları’nın ağustos ayında Pekin’de düzenleneceği bildirildi.