Florya’da iğrenç olay: Köpeğe cinsel istismarda bulunan şahıs tutuklandı

Bir yanda sokak köpeklerinin uyutulması konuşulurken, bir yanda hayvanlara yönelik şiddet ve taciz olaylarına dair haberler gelmeye devam ediyor. Bakırköy Florya’da yaşanan olayda bir şahsın köpeği ormanlık alana götürdüğünü görenler durumdan şüphelendi. Telefon kameralarıyla olayı kayda alan bir vatandaş, belden aşağısı çıplak ve elinde köpeğin ipini tutan şahsı görünce şoke oldu.

Şahıs oradan uzaklaşırken, hayvanseverlerin ve bölgedeki vatandaşların ihbarıyla polis ekipleri harekete geçti. Çevredeki güvenlik kameralarından şahsın adresi ve kimliği tespit edilirken, inşaatta bekçilik yaptığı öğrenildi. Gözaltına alınan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

BU İLK DEĞİLMİŞ

Şahsın 2012’de köpeğe cinsel istismar, çocuklara taciz, gasp gibi birçok suça karıştığı ancak serbest bırakıldığı çevredeki vatandaşlar tarafından aktarılırken, taciz mağduru bu köpeğin ise birçok kez cinsel istismara uğradığı veterinerler tarafından tespit edildi.

Konuyla ilgili konuşan avukat ise bu olayı daha önce de gerçekleştirdiğini “Mükerrer şekilde 2020 yılında, haberlere ve televizyon kanallarına yansıyacak şekilde… Eğer o zaman tutuklanmış olsaydı, şu an ki durumlara ve eylemlere başvuramayacaktı. Bir caydırıcılık olacaktı.” ifadeleriyle açıkladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir